Nederland als productieland

Vakmanschap en werklust is er in Nederland genoeg, helaas wordt nog maar weinig hier gemaakt. Lokaal produceren is toch gewoon logisch?

Bedankt voor het tot een succes maken van onze Kickstarter!

Na maanden zwoegen, uit frustratie over onze onlogisch ingerichte economie zijn we dan eindelijk live gegaan op Kickstarter. Na één week was ons goal al gehaald. De backers hebben bericht gekregen over de productie van de tassen. Bedankt!

Het Nieuwe Logisch is op een missie om de wereld te transformeren naar een open, gelijkwaardige en duurzame samenleving.

Nieuw denken

Het is toch logisch om rest materiaal/afval opnieuw te gebruiken? Wij willen lokaal produceren met eerlijke condities en transparante betalingen om producten te maken die blijvend zijn.

Als ondernemer,

Wij willen je graag introduceren aan een paar nieuwe, praktische en realistische manieren om met je rest materiaal/afval om te gaan. Jij wil toch ook dat jouw merk wordt geassocieerd met goede werkwijzen? Wij zijn er om samen met jou deze groene ontwikkeling door te maken!

We houden je graag op de hoogte

Vul hiernaast je mailadres in voor onze nieuwsbrief!

We zullen je niet spammen, maar dat is logisch!

Momentje

Je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Goed materiaal hoeft niet ‘nieuw’ te zijn

Tonnen goed materiaal gooien we weg terwijl we massa’s nieuw materiaal maken. Wij maken het normaal om afval om te zetten in praktische, alledaagse producten.

Onze design producten

bewegen jou moeiteloos mee naar deze nieuwe samenleving. Nederland heeft de kennis en materialen binnen handbereik. Wat houdt ons tegen?

Hoe wij dit doen

Het is simpel, en toch groots. Wij verzamelen afval en maken hier nieuwe producten uit. Waarom? Omdat afval een berg potentie is, en door simpelweg de levensduur te maximaliseren wij de wereld gaan redden. Een afvalzak per keer.

Doe mee met de beweging

Vakmanschap en werklust is er in Nederland genoeg, helaas wordt nog maar weinig hier gemaakt. Lokaal produceren is toch gewoon logischer?
Wij houden je graag op de hoogte, vul hiernaast je mailadres in voor onze nieuwsbrief!

We zullen je niet spammen, maar dat is logisch!

Momentje

Je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief!