Nederland als productieland

Vakmanschap en werklust is er in Nederland genoeg, helaas wordt nog maar weinig hier gemaakt. Lokaal produceren is toch gewoon logisch?
Wij zijn Het Nieuwe Logisch en wij zijn op een missie. Om de wereld te transformeren naar een open, gelijkwaardige en duurzame samenleving.

Nieuw denken

Het is niet meer dan logisch om geen materiaal weg te gooien. Om lokaal te produceren met eerlijke condities en transparante betalingen En om producten te maken die blijvend zijn.​

Als ondernemer,

willen wij je graag introduceren aan een paar nieuwe, praktische en realistische manieren om met je afval om te gaan. Jouw merk hoeft niet geassocieerd te worden met slechte werkwijzen. Wij zijn er om je te ondersteunen bij jouw groene ontwikkeling.

Goed materiaal hoeft niet ‘nieuw’ te zijn

Tonnen goed materiaal gooien we weg terwijl we massa’s nieuw materiaal maken. Wij maken het normaal om afval om te zetten in praktische, alledaagse producten.

Onze design producten

bewegen jou moeiteloos mee naar deze nieuwe samenleving. Nederland heeft de kennis en materialen binnen handbereik. Wat houdt ons tegen?

Hoe wij dit doen

Het is simpel, en toch groots. Wij verzamelen afval en maken hier nieuwe producten uit. Waarom? Omdat afval een berg potentie is, en door simpelweg de levensduur te maximaliseren wij de wereld gaan redden. Een afvalzak per keer.

Doe mee met de beweging

Vakmanschap en werklust is er in Nederland genoeg, helaas wordt nog maar weinig hier gemaakt. Lokaal produceren is toch gewoon logischer?
Wij houden je graag op de hoogte, vul hiernaast je mailadres in voor onze nieuwsbrief!

We zullen je niet spammen, maar dat is logisch!

Momentje

Je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief!