Quick Scan

Met de Quick Scan zoeken wij uit welke (lokale) verwerkingsmogelijkheden er zijn vanuit rest materiaal stromen. Laat hieronder een bericht achter om te starten.

Onbekend maakt onbemind

Veel organisaties willen naar de circulaire economie bewegen maar weten niet hoe en waar te beginnen. Een van de belemmeringen die wij herkennen is gebrek aan kennis over de mogelijkheden van rest materialen. Organisaties hebben kennis over hun eigen product. Maar kennis over rest materialen die bij de productie ontstaan of de end-of-life van het eigen product is niet altijd parate kennis.

Doordat het niet bekend is welke upcycle of recycle toepassingen mogelijk zijn vanuit dit materiaal is het moeilijk voor een organisatie dit te vertalen naar concrete projecten.
Hier willen wij iets aan doen.

Met The Bin helpen wij organisaties naar Zero Waste.  De Quick Scan geeft een krachtig overzicht van alle mogelijke toepassingen van je rest stroom. Denk aan nieuwe producten, grondstoffen of halffabricaten. De uitkomst geeft de basis om vanuit door te werken.

De basis voor circulaire projecten. Nu voor € 1.500

Stuur ons een bericht en start jouw project

Get in
the bin!

Wil jij ook koploper worden in de circulaire economie? Stuur ons een bericht en start de beweging naar een wereld zonder afval.